Poliţiştii au depistat, la data de 03 iunie a.c., în municipiul Oneşti, un moineştean de 34 de ani, bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe şi anexe, comise în comunele Asău, Palanca şi Ghimeş-Făget.

Din cercetări a rezultat că în lunile mai şi iunie a.c., profitând de neglijenţa părţilor vătămate care au lăsat uşile descuiate, cel în cauză ar fi pătruns în locuinţele unor persoane din comuna Asău, Palanca şi Ghimeş Făget, de und ear fi sustras bani şi bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximatv 7 000 de lei.

Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ