Banca Transilvania, prin Sucursala Bacau, acordă un credit de aproape 40 de milioane lei companiei Pambac, una dintre cele mai mari companii naţionale în domeniul moraritului, panificatiei si lider national pe piata pastelor fainoase. Ca banca locala a oamenilor întreprinzători, BT sustine antreprenorii prin finantari, consultanta, produse si servicii. Împrumutul acordat de Banca Transilvania are ca destinatie finantarea activitatii curente a fimei Pambac, investitiile în reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie. Compania este client BT din luna martie a.c., acest credit venind sa consolideze parteneriatul dintre BT si Pambac.

Pambac are ca obiect de activitate moraritul, panificatia si productia de paste fainoase. Prezenta pe piata din anul 1968, este o firma cu capital integral românesc, 100% privat, infiintata in Bacau. Este detinatorul brandurilor Pambac, Grania, Gata, Flavora, K7, Ador, Puufuulet si Megafort. Compania detine in Bacau o retea de magazine proprii sub brandul Pambac.

Doua firme de mare prestigiu

Conform celor mai recente rezultate financiare raportate de Banca Transilvania, la finalul primului trimestru din acest an, soldul total al creditelor era de 17.653 milioane lei. Portofoliul de credite BT este preponderent în lei, iar aproape 65% dintre imprumuturi sunt acordate companiilor si 35%, persoanelor fizice.

Banca Transilvania este lider între bancile din Bacau, având o cota de piata de 15%, în functie de active. Cu BT lucreaza peste 56.000 de clienti din respectivul judet, persoane fizice si companii. În plus, BT Bacau are în portofoliu aproape 50.000 de carduri emise.

Cu o retea de unitati în Bacau formata din 17 sedii, BT este prezenta în Bacau, Onesti, Târgu Ocna, Slanic Moldova, Moinesti, Comanesti, Buhusi si Podu Turcului. Pe plan local, Banca Transilvania a creat peste 150 de locuri de munca.

La nivel national, Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, în functie de active. Misiunea sa este de a sprijini mediul de afaceri. Activitatea BT este organizata pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici.

Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formata din 550 de sedii si 1,67 milioane de clienti activi. BT este prima banca din România care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti, în 1997. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, printre care Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social al bancii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ