22 mai 2024
ActualitateBanca Comercială Română (BCR) își vinde sediul din Bacău pentru 1.775.800 de...

Banca Comercială Română (BCR) își vinde sediul din Bacău pentru 1.775.800 de Euro

Banca Comercială Română, membră a Erste Grup, a decis să își vândă sediul central din Bacău, situat pe strada 9 mai, pentru suma de 1.775.800 de euro, scrie Adevărul. Clădirea, construită între anii 1991-1993, cuprinde două corpuri principale cu regim de înălțime S+P+2E, două construcții anexe la parter, și terenul aferent cu o suprafață totală de 3323 mp.

Anunțul de vânzare specifică că tranzacția include și închirierea unei suprafețe către viitorul proprietar, iar firma Cerved Property Services, responsabilă cu vânzarea, a confirmat disponibilitatea proprietății BCR pe piața imobiliară din România.

Sediul central BCR are o suprafață construită de 4.832 mp, iar prețul de vânzare pe metru pătrat util este de 440,1 euro. Aceasta face ca prețul final al tranzacției să ajungă la suma menționată anterior.Primăria Bacău a fost interesată de clădirea BCR în trecut. În urmă cu patru ani, banca a prezentat oferta către Consiliul Local Bacău pentru vânzarea clădirii, dar inițiativa a eșuat. Cu toate acestea, Primăria Bacău a optat ulterior pentru achiziționarea fostului sediu al SIF Moldova.

Recent, Consiliul Local Bacău a aprobat închirierea sediului Evergent Investments (fosta SIF Moldova) pentru Primăria Bacău, la un cost lunar de 60.000 de euro.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri