Farmacia Naturii împlineşte 18 ani de la înfiinţare, prilej de sărbătoare şi bucurie! Cu această ocazie, administratorul firmei, dr.ing. Iuliana Barbu, invită colaboratorii, specialişti în domeniul sănătăţii, al bioagriculturii, partenerii de afaceri, pe toţi cei care sunt interesaţi de o agricultură biologică, pentru o viaţă sănătoasă, la prima ediţie a Balului Caritabil pentru susţinerea prevenţiei în sănătate, „Valsul primăverii”, în ziua de 16 mai 2019, ora 17.00, care va avea loc la Restaurantul Aerostar Bacău, Sala Elite.

Prin acest eveniment, organizatorii doresc să încurajeze şi să ofere ajutor unor asociaţii non-guvernamentale, cât şi unor tineri care s-au implicat în arta cultivării pământului în sistem de agricultură biologică, dar mai ales pentru dezvoltarea de programe suport pentru o alimentaţie sănătoasă şi dezvoltarea conceptului de Bioagricultura în rândul tinerilor. În cadrul „Balului primăverii” invitaţii vor participa la o cină festivă, la o licitaţie caritabilă, fiind organizată şi o tombolă cu super-premii, totul fiind acompaniate de muzică, dans şi voie bună.

Fiind un bal caritabil, invitaţii sunt rugaţi să achite suma de 200 de lei, fie la sediul din str. Erou Gheorghe Rusu, nr. 4, sc. G, ap.4, direct la partenerii voluntari sau prin transfer bancar, în contul RO 19 RZBR 0000060004418498 Barbu Iuliana.

Cei care doresc, pot aduce câte un obiect pentru donaţie (cu o scurtă descriere şi o valoare), care va fi licitat în tăcere.
Informaţii suplimentare, la telefon 0728.970.912, Iuliana Barbu.