Campioana României la badminton, Stiinta Bacau se potriveste cu medaliile asa cum merge berea dupa mititei. Adica de minune! De minune s-au comportat elevii lui Bogdan Milon si la Campionatul National de Seniori Elite, desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Timisoara. Bacauanii s-au intors de pe Bega cu trei medalii de aur (din cinci posibile), trei de argint si trei de bronz. “Ne-am atins obiectivul, ceea ce ne bucura foarte mult, mai ales ca succesul din acest an a fost unul special. Lumea s-a obisnuit ca Stiinta sa câstige mereu, insa se aseaza anii si peste noi, ca sa nu mai spun ca adversarii vin puternic din urma. Tragem cât putem pentru a tine, in continuare, steagul sus, iar faptul ca toti cei sase sportivi cu care ne-am prezentat au urcat pe podium spune multe”, a declarat antrenorul Bogdan Milon

Finala “in familie”

La Nationalele de la Timisoara, Stiinta si-a adjudecat toate cele trei titluri la dublu: la masculin, prin perechea Robert Ciobotaru/ Daniel Cojocaru, la feminin gratie perechii Alexandra Milon/ Magda Lozniceru si la mixt, prin Daniel Cojocaru/ Alexandra Milon. Mai mult, una din finale a fost “in familie”, Daniel Cojocaru/ Alexandra Milon câstigând titlul la mixt in fata cooechipierilor Robert Ciobotaru/ Adelina Marin. Argintul a revenit lui Robert Ciobotaru la simplu masculin, Magdei Lozniceriu, la simplu feminin si perechii Robert Ciobotaru/ Adelina Marin la dublu mixt. In sfârsit, bronzul a fost adjudecat de Daniel Cojocaru in proba de simplu masculin, de Ruxandra Obreja la simplu feminin si de cuplul Ruxandra Obreja/ Adelina Marin la dublu feminin.

PUBLICITATE

Ca la razboi…

Stiinta s-a intors de pe Bega ca de la razboi. Cu o prada substantiala, dar târându-si din greu piciorul, din cauza accidentarilor. “Intr-adevar, problemele medicale ne-au dat serios de furca. Ba tendonul, ba genunchiul, ba cotul… La simplu fete, Magda Lozniceru nici nu a putut juca finala din cauza durerilor. Ce sa mai zic de eforturile lui Robert Ciobotaru care, la o vârsta destul de inaintata, a trebuit sa treaca peste problemele cu tendoanele pentru a juca toate finalele. Norocul nostru s-a numit fizioterapeutul Cosmin Stan, care a facut cu adevarat minuni. Fara ajutorul sau, nu cred ca razbeam”, a precizat Bogdan Milon, care a specificat ca, pâna la toamna va urma o binemeritata pauza. Pâna la toamna, deci, sa curga berea si sa sfârâie micii!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ