Astăzi a fost ultima probă care s-a susținut la examenul de bacalaureat, sesiunea de vară 2017. Cei 3.694 de candidați înscriși au avut de ales între Fizică, Informatică, Chimie, Biologie, dacă au terminat profilul real, sau Geografie, Logică, Filosofie, Sociologie, Economie, Psihologie, dacă au absolvit profilul uman.

Din datele oferite de Inspectoratul Şcolar Județean Bacău, la această probă au lipsit 76 de candidați. Nu a fost niciun eliminat și nici nu s-a înregistrat vreun incident în organizare.

Primele rezultate vor fi afișate miercuri, pe 5 iulie, până la ora 16.00.

În aceeași zi se pot depune și contestațiile, iar după rezolvarea lor se vor publica și notele finale, pe 10 iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Dorim sa stim ce masuri a luat Lazar, cu ancheta de la Pedagogic, Alecsandri, Economic, cum se finalizeaza totul, sau cum se musamalizeaza. Vrem sa anunte tot in presa care au fost masurile luate. Daca nu este in stare sa faca o cercetare corecta, sa isi depuna demisia. Presa ar trebui sa tina din scurt subiectul. Nu este suficient sa ii schimbe pe incompetenti numai din comisie, fara sanctiuni. Se impune neaparat demiterea lor. T

LĂSAȚI UN MESAJ