În mai puțin de două săptămâni, pe 30 septembrie, începând cu ora 19:00, Casa de Cultura va răsuna pe muzică rock, într-un concert extraordinar susținut de Cristi Minculescu și IRIS.

Naționala de rock a României se reunește și invită fanii să cânte împreună cu ei și să-și amintească de cele mai cunoscute versuri din istoria muzicii românești.

Concertul face parte din turneul național “Cristi Minculescu și IRIS – Din nou împreună”, care se va desfășura în 14 orașe din România și la Chișinău.

Sigur ai amintiri pe muzica lor, așa că te așteptăm să simți iarăși emoție atunci când celebrul “Bună seara prieteni” se va reauzi în orașul tău.

Biletele se găsesc atât la casa de bilete a Casei de Cultura, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta dar şi online pe www.iabilet.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ