13 aprilie 2024
SportBacăul va găzdui două etape de CN FRK și una din Romanian...

Karting

Bacăul va găzdui două etape de CN FRK și una din Romanian Karting Masters

Bacăul continuă să rămână un punct fix pe harta competițiilor naționale de karting. Și în 2024, circuitul „Speed Park” din Bacău va găzdui o serie de competiții importante din kartingul autohton.

Astfel, pe „Speed Park” se vor desfășura două din cele șase etape ale Campionatului Național FRK și una din cele șase runde ale Seriei Naționale Romanian Karting Masters.

Etapele băcăuane ale CN FRK sunt cele cu numărul 4 și 5 (9-11 august, respectiv 6-8 septembrie), în condițiile în care competiția va debuta în weekendul 17-19 mai, la Prejmer și se va încheia cu runda a șasea, programată pe circuitul AMC Kart din Tunari, în intervalul 27-29 septembrie. În ceea ce privește Romanian Karting Masters 2024, singura rundă băcăuană va fi cea cu numărul 5 și va avea loc între 31 august și 1 septembrie.Pe lângă competițiile de karting amintite, în 2024 Bacăul va ține sus steagul sporturilor cu motor prin găzduirea unei etape mondiale de Enduro și a tradiționalului Raliu al Moldovei la automobilism.

La 11 ani distanță de la ultimul GP de Enduro desfășurat în România (2013, la Buzău), Bacăul va fi gazda unui asemenea eveniment în perioada 10-12 mai. Referitor la Raliul Moldovei, acesta  se va derula între 3 și 4 august și va reprezenta etapa cu umărul 6 din Campionatul Național de Raliuri.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri