Municipiul Bacau va mai avea un sens giratoriu. Acesta va fi situat in Serbanesti, in intersectia Bd. Unirii – Calea Romanului. Scopul investitiei e fluidizarea circulatiei. In prezent, de pe str. Tecuciului se iese foarte greu pe Calea Romanului.

In plus, dupa pod, la intrarea in cartierul Serbanesti, se construiesc doua blocuri, dar exista interdictia de a face la stânga. Dupa construirea sensului giratoriu se va putea intra in zona rezidentiala.

Un alt beneficiu e faptul ca autovehiculele de tonaj mare, carora le este interzis sa treaca pe pod, vor avea posibilitatea de a vira pe str. Tecuciului. Sensul giratoriu din Serbanesti face parte din acelasi contract cu cel din zona Colegiului Economic.

PUBLICITATE

Valoarea totala a contractului este de 452.690 de lei fara TVA, din care 106.364 de lei reprezinta costul investitiei din Serbanesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Modelul care se va pune in centrul sensului giratoriu sa fie ales de bacauani prin sondaj. Nu de alta, dar ne vom trezi cu mausoleul de la Marasesti acolo; mai avem unul in sensul giratoriu de la liceul economic, ma refer la mausoleul de la Adamclisi.

  2. Daca se mai face un sens giratoriu ca cel de la lic.economic atunci chiar va fi jale cu iesirea din Bacau.De ce am senzatia ca se castiga pe banii nostri multi bani de cine trebuie?

  3. De ce am senzatia ca atat mizeria de sens giratoriu de la lic.economic cat si preconizatul nou sens sunt construite de aceeasi mana?Poate n-ar fi rau ca primaria sa faca cunoscut constructorul mormantului de pe str. Unirii.Macar sa stim unde sunt banii nostri.

  4. Bacaul are mai mute sensuri giratorii decat cosuri de gunoi la un sens giratoriu se sta mai mult ca la un semafor iar daca e la fel ca cel de la L.Economic care nu vezi masina ce se inscrie in sens o sa fie o capodopera in sens rau .Cu cine se sfatyiesc cei ce pun de sensuri mereu cred ca nu sunt soferi doar sefi.

LĂSAȚI UN MESAJ