Mai sunt câteva zile pâna la debutul primei editii a Theaterstock –International Arts Festival, eveniment de exceptie al artelor spectacolului ce se desfasoara in perioada 1-16 august, in 23 de spatii din Bacau. Participa peste 1600 de artisti, 60 de trupe si formatii din 15 tari, care vor sustine 20 de spectacole de strada foarte mari, 16 concerte rock, fado, flamenco etc, patru spectacole de teatru-dans, numeroase alte spectacole in spatii inchise.

Apreciat de organizatori “cel mai mare festival de artele spectacolului din România si cel mai mare eveniment cultural al Moldovei”, Theaterstock – International Arts

Festival Bacau, organizat pe noua sectiuni, debuteaza sâmbata, 1 august, ora 18.00, in Sala Mare a Teatrului Municipal “Bacovia”, cu spectacolul “Imblânzirea Scorpiei”, de W. Shakespeare, regia Anca Sigartau, producator Teatrul Municipal “Bacovia”.

In aceeasi zi, de la ora 20.30, la Teatrul de Vara “Radu Beligan”, la Sectiunea Focus: “Arta”, de Yasmina Juncu, producator Teatrul BULANDRA, Bucuresti, iar de la ora 23.30, la Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov”, sectiunea Street Art Performance: “Le concert du Feu”, producator “Les Commandos Percu – Franta.

In cele 16 zile de festival, pe diferite scene si spatii vor evolua artisti consacrati din România (Bucuresti, Cluj- Napoca, Timisoara, Craiova, Tulcea, Buzau, Târgoviste), Italia, Belgia, Germania, Belgia, Cehia, Franta, Rusia, Portugalia etc.

Am retinut din program prezenta actorilor Ion Caramitru, Anca Sigartau, Maia Morgenstern, Arelian Temisan, Radu Gheorghe, Monica Davidescu, Ovidiu Lipan Tandarica, Tudor Chirila, Firuta Apetrei, Eliza Noemi Judeu, Ileana Stana Ionescu, Magda Catone, Claudiu Bleont, Mihai Bisericanu si multi altii, pe care ii vom prezenta conform programului.

Biletele sunt puse in vânzare la Agentia Teatrului “Bacovia”, doritorii, in functie de preferinte, pot beneficia de abonamente, reduceri si bonusuri.

Ziarul DESTEPTAREA este partener media al festivalului, publicând periodic informatii de interes, interviuri, cronici, precum si programul pe zile de manifestari.

Informatii complete puteti afla de pe adresele: Teatrul Municipal Bacovia

https://www.facebook.com/bacovia.teatrul
Theaterstock Bacau
https://www.facebook.com/pages/Theaterstock
Telefoane: 0234 52 28 28; 0753 090 588; 0753 090 589; 0753 090 590; 0753 090 585.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ