Karting/ Circuitul “Speed Park” gazduieste in week-end etapa a treia a Campionatului National Dunlop

Se anunta o vara fierbinte pentru pasionatii auto-moto din Bacau. O vara care va avea drept “clou” editia a patra a Raliulului Moldovei, ce se va desfasura in devans fata de sezoanele antrerioare: pe 25-26 iulie. Pâna atunci, circuitul bacauan “Speed Park” (gazda Superspecialei din cadrul Raliului Moldovei) propune mai multe evenimente derulate in sunet de motoare.

Primul are loc chiar in acest week-end, atunci când este programata etapa a treia (din totalul de sapte) a Campionatului National Dunlop de karting organizat de FRAS. La start se vor reuni aproximativ 60 de piloti care vor concura la urmatoarele clase de concurs: Pufo, Kid-kart, Mini, Mini-Rotax, National 100, Rotax, DD2 Rotax, KFJ, JF si KZ.

PUBLICITATE

Ca si in precedentele doua etape, de la Bucuresti si Constanta, unele clase vor concura concomitent, ceea ce va spori atractivitatea competitiei. “Clasa Regina” ramâne, evident, KZ, a carei ierarhie il are in frunte pe multiplul campion Matei Mihescu. Acesta este secondat de Tiberius Iorgulescu, in clasament regasindu-se alte nume cu rezonanta in karting precum Andrea Raimondi sau Nazzareno Compagnoni sau David Dugaesescu.

Sâmbata, pilotii vor intra pe circuitul “Speed Park” la ora 9.00, programul zilei cuprinzând cinci manse de antrenament si de calificari. Duminica este rezervata manselor de concurs, care vor incepe dupa warm-up-ul programat la ora 8.30. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14.45, atunci când invingatorii, topiti de caldura si de emotiile competitiei vor face o baie de sampanie!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ