Justina Alma Patrascan-Mihalache, eleva in clasa a V-a la Colegiul National „Vasile Alecsandri” Bacau, pune Bacaul pe harta Parlamentului European, pentru ca desenul pe care l-a propus in cadrul unui proiect international de anvergura a fost selectat de catre organizatori.

Sub coordonarea profesorilor Lacramioara Nemes si Luminita Patrascan, Justina a lucrat la un desen reprezentând o masca traditionala din zona folclorica a Bacaului, produsul fiind propus in cadrul proiectului „Kids paint Europe”, desfasurat pe platforma www.hanisauland.de.

Acest site este gândit de Centrul Federal pentru Politica din Bonn, Germania, drept un loc in care copiii pot descoperi mecanismul numit Parlamentul European printr-un numar de jocuri si filmulete comice. Desenul Justinei, selectat pentru a reprezenta judetul, poate fi admirat pe site-ul mentionat. (Raluca Ciubotariu, XI F)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ