Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean (CJ), a demarat un proiect care vizeaza cresterea calitatii deciziilor in administratia publica si dezvoltarea economica a judetului Bacau. “Practic, voi avea intâlniri de lucru in toate Unitatile Administrativ Teritoriale (UAT)”, a explicat presedintele CJ Bacau.

Primele deplasari au avut loc in comunele Sarata, Faraoani si Cleja, unde s-a intâlnit cu primarii, consilierii locali, directorii de scoala, medicii de familie, preotii, politistii, ONG-urile si reprezentantii mediului de afaceri.

“Am discutat despre nevoile identificate in fiecare comunitate, stabilirea prioritatilor ce trebuie sa se regaseasca in strategia de dezvoltare locala, in noua strategie de dezvoltare a judetului si, ce este mai important, despre gasirea solutiilor si identificarea surselor de finantare”, arata Sorin Brasoveanu.

PUBLICITATE

La aceste intâlniri participa si directori din cadrul aparatului de specialitate al CJ Bacau. Marti au avut loc deplasari in Luizi Calugara, Magura si Margineni, iar miercuri, in Buhoci, Tamasi si Gioseni. Temele abordate au vizat identificarea nevoilor, a particularitatilor zonei, proiectele aflate in derulare, dificultatile si solutiile.

“Chiar daca fiecare localitate are specificul ei, problematica ridicata de oameni prin contact direct este particulara si nuantata. Au fost discutii pozitive, cu idei constructive pe teme complexe, stabilind, de comun acord, prioritatile pe termen lung, mediu sau scurt”, a explicat Sorin Brasoveanu. Joi, el s-a intâlnit cu reprezentantii comunitatilor din Hemeius, Girleni si Blagesti.

Si pentru saptamâna viitoare sunt programate deplasari: luni, in Racaciuni, Orbeni si Valea Seaca, marti – Letea Veche, Saucesti si Itesti, iar miercuri, in Traian, Prajesti, Negri si Damienesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui psd sa afișeze zilnic toate plățile care le face consiliul județean ori nu e voi pentru ca sunt angajamente vechi de plata de pe timpul celuilalt

LĂSAȚI UN MESAJ