Parteneriatul incheiat anul trecut intre Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau si Federatia Regionala de Fotbal din Westfalia (Germania) produce noi roade. De data aceasta, conexe. Saptamâna trecuta, forul fotbalistic bacauan a primit o invitatie din partea unei alte Federatii din Westfalia: Federatia de Tineret si Sport a Landului Nordrhein- Westfalen.

Invitatia nu se adreseaza exlusiv fotbalului bacauan, ea cuprinzând o paleta mai larga, de 14 discipline sportive: inot, judo, atletism. Concret, prin AJF Bacau, Federatia de Tineret si Sport a Landului Nordrhein- Westfalen invita tinerii sportivi bacauani la cea de-a doua editie a celui mai mare festival sportiv din Europa: Jocurile Ruhr-ului. Manifestarea va avea loc in perioada 10-18 iunie 2017, in zona Ruhr din Germania (Dortmund, Haggen si Hamm) si, pe lânga componenta sportiva, acest Festival Sportiv isi propune de a crea emotie si diversitate, dar si promovarea schimbului intelectual intre natiuni diverse, in conditiile in care, pe lânga tara gazda, la eveniment vor participa late 15 tari de pe Batrânul Continent.

Interesant este ca toate cheltuielile legate de cazare si masa vor fi suportate de partenerii din Germania, bacauanii urmând sa-si achite doar cheltuielile de transport. “Consider acest eveniment dedicat sportivilor si tinerilor ca pe unul foarte interesant pentru municipiul Bacau atât prin prisma numarului mare de participanti- peste o mie din 16 tari-, cât si a costurilor foarte mici pe care ar urma sa le suporte partea bacauana”, a declarat presedintele AJF Bacau, Cristi Sava.

PUBLICITATE

Pâna la deschiderea oficiala a Ruhr Games 2017, organizatorii au invitat liderii de grup ai tarilor participante la o intâlnire de lucru in aceasta toamna, in perioada 4-9 septembrie, la Hamm, costurile de cazare si masa urmând a fi suportate de organizatori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ