Fara stadion, fara echipa de prima liga si fara perspective, Bacaul este prezent, totusi, la Euro 2016. Principalul sau reprezentant este chiar presedintele Federatiei, Razvan Burleanu.

“Sunt foarte emotionat inaintea acestui turneu final, primul pentru mine in calitate de presedinte FRF”, a declarat fostul junior al FCM Bacau.

In lotul “tricolorilor”, ca rezerva de portar figureaza Costel Pantilimon, “gigantul” crescut de si la Aerostar, dar si doi fundasi care au legaturi cu Bacaul.

PUBLICITATE

Capitanul nationalei, Vlad Chiriches este bacauan suta la suta, cu toate ca, in afara LPS-ului, nu s-a interesectat cu vreo alta echipa din urbea lui Bacovia, in timp ce fostul purtator al banderolei, Razvan Rat, a evoluat, timp de jumatate de an, la FCM Bacau.

In fine, sa mai notam ca in toamna lui 2000, actualul selectioner al nationalei, Anghel Iordanescu s-a aflat in tratative avansate cu FCM Bacau pentru preluarea “galben-albastrilor”. Alte vremuri!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ