Timp de doua zile, Bacaul a gazduit Cupa Adamas – editia a III-a – Concurs International de Dans Sportiv, organizat la Sala de Atletism Bacau. Au concurat 1.235 de participanti din Bucuresti, Galati, Braila, Buzau, Focsani, Bacau, Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Brasov, Constanta, dar si din Republica Moldova, Rusia si Ucraina.

Un adevarat maraton, care a inceput sâmbata dimineata, inca de la ora 8.30, cu dansurile oficiale pe clase: hobby, clasa E, clasa D, open basic (standard si latino) si open (standard si latino) pe toate categoriile de vârsta: de la 6 – 9 ani, pâna la seniori inclusiv (peste 35 de ani).

Ziua s-a incheiat la ora 23.00, dar nu inainte ca sponsorii sa organizeze si ei inca doua competitii neoficiale, iar, spre seara, Clubul Adamas sa ofere publicului o parada a perechilor participante, in care au fost prezentati si arbitrii (20 ca numar, din România si Republica Moldova), precum si staff-ul tehnic al Federatiei Române de Dans Sportiv.

PUBLICITATE

Finalul zilei a apartinut tot Clubului Adamas, care, in calitate de gazda, a incântat intreaga asistenta cu un spectacol de exceptie in care protagonistii au fost propriii membrii. „Este o competitie unde au raspuns pozitiv foarte multi participanti, care au avut si prestatii de exceptie.

Iar daca sâmbata a fost o zi plina, competitia continua si duminica, unde vor fi jurizati dansatorii inscrisi la concursurile pentru debutanti, fete – solo si concursurile pe formatii”, ne-a declarat, ieri, in timpul celei de a doua zile a competitiei, Florin Stefanescu, colegul nostru, participant si el in concurs, reprezentat al Clubului Adamas, dar si unul dintre organizatori.

[wonderplugin_gallery id=”249″]

Mai multe fotografii, pe pagina noastra de Facebook.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ