Boxerul român Ronald Gavril l-a învins pe americanul Jas Phipps prin KO tehnic în repriza a cincea a meciului programat pe durata a şase runde, la categoria supermijlocie, vineri seara, într-o gală profesionistă desfăşurată Hard Rock Casino&Hotel din Las Vegas (Nevada).

Ronald ”The Thrill” Gavril a câştigat toate cele cinci meciuri disputate până acum la profesionişti, patru dintre ele înainte de limită, în vreme ce Jas Phipps are 4 victorii la profesionişti (1 KO) şi o înfrângere.

Gavril are 27 de ani şi este promovat de Mayweather Promotions, care aparţine celebrului campion american Floyd Mayweather. Campionul mondial a fost alături de Gavril la această gală, a stat în primul rând de lângă ring şi i-a spus că va fi cu siguranţă campion mondial, după cum a afirmat boxerul băcăuan, care a postat pe Facebook şi o poză cu cei doi lângă ring.

În gala de la Las Vegas cele mai aşteptate meciuri sunt între John Molina (26 victorii, 3 înfrângeri) l-a învins prin KO tehnic în runda a zecea pe Mickey Bey (18 victorii, un egal, un eşec) la categoria superpană, în timp ce suedezul Badou Jack (15 victorii) a câştigat la puncte în faţa americanului Farah Fannis (21 victorii, două eşecuri), la categoria supermijlocie. AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ