Boxerul român Ronald Gavril l-a învins prin KO în repriza a doua pe americanul Dave Courchaine (30 ani), sâmbătă, într-un meci programat pe durata a şase reprize la categoria supermijlocie, în cadrul galei profesioniste de la StubHub Center din Carson (California).

Gavril (27 ani) are acum şase meciuri câştigate la profesionişti din tot atâtea disputate (cinci înainte de limită), în vreme ce Dave Courchaine are 2 victorii şi 3 înfrângeri – toate prin KO. Ronald Gavril a disputat trei meciuri anul acesta, câştigându-le pe toate înainte de limită.

ronald-gavril-ko

PUBLICITATE

Ronald ”The Thrill” Gavril face parte din echipa celebrului boxer american Floyd Mayweather (The Money Team), pregătindu-se începând de anul trecut în sala acestuia din Las Vegas.

În ”main event-ul” galei de la Carson, boxerul mexican Jhonny Gonzalez şi-a recuperat centura de campion mondial la categoria pană, versiunea WBC, învingându-l fără drept de apel, prin KO tehnic în prima repriză, pe compatriotul său Abner Mares. AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ