Pe Dael Damșa l-am cunoscut mai bine în august 2019 cu ocazia lansării unui videoclip. Ce a mai făcut între timp și ce a mai realizat Dael Damșa? Cum era de înțeles, lucrurile au evoluat astfel încât acum Dael Damșa este cel mai viral artist român, creator de content muzical de pe TikTok, cea mai populară aplicație a momentului, reușind într-un timp foarte scurt să adune un număr de peste 21 de milioane de vizionări cu 1,7M aprecieri și zeci de mii de comentarii însumate.După ce Dael Damșa a înnebunit TikTok-ul cu reworkurile lui addictive, care fac parte din primul proiect internațional mainstream, fusion pop-manele (cu influențe trap – moombahton, dance – reggaeton) cântat și interpretat în limba engleză, acesta s-a hotarât să lanseze un noul single care provoacă dependență.

Singleul “Thinking Of You” este un rework pop / slap house cu sound fresh al melodiei  „Can’t Stop”, un radio hit al anului 2001, interpretată de duo-ul house de origine italiană, De-Javu. Piesa în versiunea originală a ocupat unele dintre cele mai înalte poziții in topurile europene iar versiunea lansată de Dael nu este cu nimic mai prejos, fiind o piesă radio friendly cu mare potential.

„Pentru că trăim într-o epocă în care muzica a devenit ciclică și noile generații nu cunosc piesele mai vechi, m-am gândit să readuc în atenția publicului o piesă de acum 20 de ani, o melodie care mi-a placut foarte mult încă de când s-a lansat și pe care doresc să o prezint întregii lumi, într-o nouă formă, cu un sound fresh, la care, bineînțeles, mi-am adus și touch-ul personal, la fel ca în toate piesele produse de mine”, declară Dael Damșa.

Pe lângă cariera de artist, Dael Damșa este și un talentat producător & songwriter al noului label THE ONE RECORDS, colaborând până în prezent printre alții cu artiști precum: Andra și Voltaj, Cleopatra Stratan, Otilia, Celia, Faydee, Nadir, Deepside Deejays, Triplo Max etc.

Videoclipul este unul cu o acțiune SF, cu efecte vizuale și elemente digitalizate, care se petrece într-un viitor nu foarte îndepărtat, într-o lume guvernată de inteligența artificială, în care roboții cu aspect umanoid și oamenii locuiesc împreună în aceeași casă. În timp ce, personajul principal interpretat de Dael, lipsește de acasă, femeia robot pe care acesta o are, pleacă în explorarea lumii fără știrea lui, ea nefiind încă pregătită să facă acest pas. Când acesta se întoarce acasă și nu o găsește, se sperie și pleacă în căutarea ei, folosindu-se de tehnologia avansată de care dispunea pentru a-i da de urmă. Explorând străzile orașului de una singură, femeia robot se expune mai multor pericole și într-un final își consumă bateria, sursa de energie care o făcea să funcționeze. În cele din urmă, Dael reușește să o găsească și să o recupereze, aducând-o întreagă, acasă, unde o va pune la încărcat. La fel ca celelalte proiecte marca The One Records și acest videoclip poartă semnatura echipei talentate de la Mau Creative.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE