Posesorii de autoturisme din Bacău, dar și din împrejurimi, au avut posibilitatea să-și teste gratuit vehiculele la cea de-a III-a ediție a Caravanei Bosch, prima din 2019.

Activitatea s-a derulat în parcarea de la Centrul de Afaceri și Expoziții, acolo unde peste 100 de posesori de mașini au beneficiat de verificarea și funcționarea sistemelor de iluminat, verificarea nivelului de fluide și curele, controlul vizual al elementelor de securitate precum și testare auto: diagnoză computerizată, testare acumulator și testare sistem de încărcare.

Toate au fost executate gratuit de mecanicii de la Geluvin Prest Bacău, reprezentant Bosch în Bacău.

„Cei care vor veni la noi în service după această caravană, și nu numai, vor avea mai multe beneficii. În primul rând pentru că piesele de la noi sunt mult mai ieftine pentru că avem un discount clar și oferim anumite facilități clienților noștri”, a declarat Denisa Burduja, director economic la Geluvin Prest Bacău.

Toți șoferii și nu numai care și-au testat gratuit mașinile la această caravană au primit și câte un cadou din partea firmei Bosch. În total la Caravana Bosch au participat peste 100 de posesori de autoturisme.