Moda căsătoriilor în aer liber, într-un cadru…altfel, nu e tocmai nouă. Sunt mulți cei care și-au pus pirostriile pe o pajiște verde, la malul mării sau în curtea unei mânăstiri. Au fost, însă, băcăuani care au dorit să facă acest lucru, aici, acasă.

Ei bine, dacă până acum acest lucru era mai puțin accesibil, se pare că această posibilitate ar putea prinde contur.
Într-o postare pe un site de socializare, viceprimarul Liviu Miroșeanu povestește că, împreună cu personalul de la Starea Civilă, a găsit soluții pentru îmbunătățirea serviciilor oferite băcăuanilor, între acestea și amenajarea unui spațiu adecvat pentru oficierea căsătoriilor în aer liber.

„Împreună am găsit soluţii pentru eficientizarea activităţii şi îmbunătăţirea serviciilor oferite cetăţenilor. Între acestea, necesitatea implementării urgente a unui sistem de programări on-line pentru oficierea căsătoriilor şi amenajarea unui spaţiu adecvat pentru oficierea căsătoriilor în aer liber, atunci când vremea o permite! În perioada următoare voi face demersurile necesare pentru amenajarea unei zone în Parcul Bacovia, care să asigure un cadru romantic în natură, astfel încât tinerele familii să rămână cu o amintire frumoasă a unuia dintre cele mai importante momente din viață”, a notat viceprimarul Miroșeanu.

Se pare că inițiativa a fost bine primită de cei care au vizitat contul de facebook al viceprimarului băcăuan, aceștia apreciind ideea și chiar i-au transmis felicitări.PUBLICITATE