la ghiseele de lucru cu publicul SPCRPCIV a devenit operationala plata cu cardul bancar (POS)

Bacauanii pot plati mai usor contravaloarea permisului de conducere si autorizatia de circulatie provizorie. Taxa de autorizare provizorie in valoare de 9 lei, se achita la Directia Impozite si Taxe Locale Bacau – ghiseul amenajat in incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Bacau.

De asemenea, contravaloarea placutelor cu numere provizorii (40 de lei) se achita la ghiseul SPCRPCIV. Pentru a veni in ajutorul celor interesati, bacauanii pot accesa informatiile postate pe pagina oficiala a Prefecturii Bacau (http://www.prefecturabacau.ro/meniu-dreapta/permise-de-conducere-inmatriculari-vehicule), unde, se precizeaza ca taxa de autorizare a circulatiei pentru probe a autovehiculelor si remorcilor este de 296 lei, iar suma se achita la Directia de Impozite si Taxe Locale Bacau.

PUBLICITATE

In ceea ce priveste taxele de inmatriculare permanenta sau temporara a autovehiculelor si remorcilor, acestea se platesc diferentiat. Pentru autovehicule si remorci cu masa totala maxima autorizata de pâna la 750 kg inclusiv, taxa este de 30 de lei, intre 750 kg si 3.500 kg se achita 60 de lei, iar cei care detin utilaje cu o greutate mai mare de 3.500 kg platesc 145 de lei.

Taxele se achita la unitatea de taxe si impozite locale de pe raza localitatii unde proprietarul isi are domiciliul. Pentru o informare cât mai corecta, bacauanii pot obtine relatii suplimentare accesând numarul de telefon/fax 0234-206350 sau adresa de e-mail: permise@prefecturabacau.ro


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cu oameni invechiti si cu un STAT care este cel mai prost administrator al banului public cum sa nu fim ultimii si la capitolul plati electronice. Daca te duci la Posta Romana nici acum nu poti plati serviciile oferite cu cardul. In schimb directorul primeste salariu mii de euro/luna + bonusuri si indemizatii.

  2. Bravo. Azi la taxe locale pe lângă cozile de sute de persoane la fiecare ghișeu scria mare ca nu se accepta plata cu cardul. Secolul XXI. Nu și la Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ