Programată astăzi, de la ora 17.00, etapa a XXI-a din Seria I a Campionatului Ligii a III-a, duce divizionarele C băcăuane în deplasare.

În primul rând, Aerostar, echipă aflată pe locul IV al clasamentului, cu 35 de puncte, va juca la cea mai experimentată echipă din serie, AFC Hărman, ocupanta locului III, cu 40 de puncte. „Jocurile bune din ultima perioadă ne dau mare încredere și chiar dacă jucăm în deplasare la cea mai experimentată echipă din campionat noi sperăm la un rezultat bun”, a precizat antrenorul „aviatorilor”, Mișu Ionescu.

De cealaltă parte, „lanterna” seriei (-25 puncte), Sport Club Bacău va juca în deplasare la Știința Miroslava, echipă aflată pe locul II, cu același număr de puncte cu lidera Csikszereda Miercurea Ciuc, dar cu un golaveraj mai slab.

PUBLICITATE

Echipa condusă de Sebi Păuceanu merge la Miroslava după un succes înregistrat acasă cu scorul de 3-1 în fața celor de la CSM Pașcani, după un joc bun, de moral. „Mergem la Miroslava să facem un joc bun, pentru palmares” a fost afirmația lui Păuceanu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Clasamentul Adevarului, dupa 21 de etape:
  1. Csik. M-Ciuc +14
  2. Harman +13
  3. Miroslava +12
  4. AEROSTAR +8

  Clasamentul Returului:
  1. Miroslava 14p (19-8) Ad +5
  2. Harman 13p (14-3) Ad +4; un joc mai putin
  3. AEROSTAR 13p (8-2) Ad +4
  4. Rasnov 11p (8-5) Ad +2
  5. Csik. M-Ciuc 8p (8-4) Ad +5; un joc mai putin

LĂSAȚI UN MESAJ