Programată pentru acest sfârșit de săptămână, etapa a XX-a a Campionatului Seriei I din Liga a III-a la fotbal aduce două partide interesante pentru microbiștii băcăuani. Cele două jocuri sunt situate la poluri opuse prin prisma situației din clasament.

Dacă întâlnirea dintre Aerostar și Csikszereda imbracă haine de derby, ambele combatante fiind în vârful ierarhiei clasamentului Seriei I, locul II respectiv locul IV, jocul dintre Sport Club și CSM Pașcani este situat în subsolul clasamentului, echipa băcăuană fiind „lanterna” în timp ce pășcănenii sunt pe locul XII.

Dacă „aviatorii” vor reuși o victorie în partida cu ciucanii se vor apropia la 3 puncte de lidera Hărman care este la egalitate cu ocupunta locului secund, diferența fiind la golaveraj. Partida dintre Aerostar și AFK Csikszereda Miercurea-Ciuc se va juca vineri, 31 martie, de la ora 15.00 pe stadionul Aerostar, iar Sport Club Bacău va înfrunta pe CSM Pașcani duminică, de la ora 17.00, pe stadionul Letea.

PUBLICITATE

Programul complet al etapei:

Vineri, 31 martie, ora 15.00: Olimpia Râmnicu-Sărat- Atletico Vaslui, CSM Roman- Știința Miroslava, Aerostar Bacău- AFK Csikszereda Miercurea-Ciuc.

Sâmbătă, 1 aprilie, ora 17.00: Sport Club Bacău- CSM Pașcani, Sporting Liești- Odorheiu Secuiesc, Olimpic Cetate Râșnov- Avântul Valea Mărului, Sportul Chișcani- Metalosport Galați. AFC Hărman stă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. Preşedintele Forestei a motivat demiterea lui Cristi Popovici. “Am vrut să producem un şoc la echipă şi să redresăm situaţia pe cât posibil”. Cine asigură interimatul
  Foresta Suceava va continua ultima parte a sezonului actual al Ligii 2 cu alt staff tehnic după ce s-a decis rezilierea contractului antrenorului principal Cristian Popovici şi a secundului său Marius Gireadă. E a doua oară în acest campionat în care echipa suceveană îşi schimbă antrenorul principal, după ce în primele două etape pe bancă a stat Adrian Iencsi.
  Andrei Ciutac, preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, a explicat ieri, într-o conferinţă de presă, motivele pentru care s-a decis demirea lui Popovici.
  “În urma mai multor runde de negocieri, în cursul zilei de marţi, am reziliat contractul cu domnul Cristi Popovici. Rezilierea a survenit în urma rezultatelor nefavorabile pe care echipa le-a avut în ultima perioadă. Sunt 14 meciuri dintre care am reuşit să câştigăm unul singur, cel cu Unirea Tărlungeni (n.r. – la masa verde). Această seria s-a răsfrânt şi asupra jucătorilor şi asupra oamenilor care ne-au susţinut de la începutul acestui sezon. Aveam două meciuri foarte importante, cu Baloteşti şi Timişoara, pe care am ţinut foarte mult să le câştigăm. Aşa poate reuşeam să mai atragem sponsori, iar lumea ar fi fost mulţumită de activitatea noastră. Din păcate, am ajuns tocmai pe locul 12 (n.r. – Foresta e însă pe locul 11), deşi obiectivul echipei la începutul sezonului a fost clasarea între primele 8 locuri (n.r. – din acest campionat au mai rămas de disputat încă 12 etape, deci poziţia actuală, a 11-a, nu era bătută în cuie). Obiectivul încă îl putem îndeplini, dar jocul echipei nu ne dădea speranţe. Am vrut să producem un şoc la echipă şi să redresăm situaţia pe cât posibil astfel încât, la sfârşitul sezonului să putem fi în obiectiv”, a declarat, citat de GazetaSV.ro, Ciutac.
  Conducătorul Forestei a dezvăluit că discuţiile cu Popovici despre rezilierea contractului s-au purtat încă după meciul de la Târgovişte, pierdut cu 1-2 cu Chindia. Antrenorul solicitase ca în momentul plecării să fie cu banii la zi. “Ne-am înţeles să fie cu banii la zi în momentul rezilierii contractului. Aici au intervenit nişte probleme, pentru că noi nu aveam acei bani în momentul în care el a dorit să plece, miercuri, după meciul de la Târgovişte. Noi i-am propus să reeşalonăm acele datorii în patru tranşe. El nu a fost de acord, iar situaţia a degenerat un pic”, a spus Ciutac.
  Lup şi Tudoreanu asigură interimatul
  Astfel, după ce Popovici şi Gireadă au fost îndepărtaţi, de pregătirea echipei în acest sezon se vor ocupa ceilalţi membrii din stafful tehnic. Marius Lup va fi antrenorul principal, deoarece are licenţă A, iar Bogdan Tudoreanu îi va fi secund. “Momentan, conform regulamentului, Marius Lup poate asigura interimatul. El va fi ajutat de Bogdan Tudoreanu, până vom găsi o variantă definitivă. În cazul în care vom găsi soluţii de a ne continua activitatea, ne dorim să aducem un alt antrenor la Suceava, căruia să-i prezentăm condiţiile de aici, să vadă pentru câteva zile lotul de jucători şi dacă este de acord să putem semna un contract”, a mai declarat Andrei Ciutac, care a spus că planul pentru următorul sezon este să aducă în lot cât mai mulţi jucători localnici.

 2. Clasamentul Adevarului, dupa 20 de etape:
  1. Miroslava +14
  2. Csik. M-Ciuc +14
  3. Harman +13
  4. AEROSTAR +8

  Clasamentul Returului:
  1. Miroslava 13p (16-5) Ad +7
  2. AEROSTAR 13p (8-2) Ad +4
  3. Rasnov 11p (8-4) Ad +2
  4. Harman 10p (13-3) Ad +4; un joc mai putin
  5. Csik. M-Ciuc 8p (8-4) Ad +5; un joc mai putin

LĂSAȚI UN MESAJ