Pentru bacauanii care se afla inca in cautarea raspunsului la intrebarea „ce facem in week-end?”, Centrul Regional de Ecologie (CRE) l-a aflat deja: Aventura in natura!

Sambata,10 septembrie, de la ora 16.00, copii si parinti, dar nu numai sunt invitati la o aventura pe malul lacului Bacau, aceasta insemnand plimbari in cadru organizat, in caiace, canoe si barca cu motor printre insulele din coada lacului, pescuit, tir cu arcul, fotografie de natura si alte provocatoare activitati. Nu vor lipsi mancarea la ceaun si, odata cu lasarea serii, un foc de tabara.

Intalnirea se da pe platoul din gura canalului de fuga (intrarea auto pe strada Frunzei, langa Scoala nr. 9 din Gheraiesti), participarea copiilor este gratuita (copiii vor fi obligatoriu insotiti de parinti), adultii urmand sa contribuie la organizare, alaturi de CRE Bacau, cu suma de 5 ron si donatii pentru continuarea proiectelor CRE Bacau.

PUBLICITATE

Doritorii de Aventura in natura isi pot anunta participarea si pot afla informatii detaliate la numarul de telefon 0748-695-963.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ