– dupa jumatate de an, apa calda curge din nou la robinetii consumatorilor Thermoenergy, de pe strada Panselelor

Bacauanii care locuiesc pe strada Panselelor spun ca din luna iunie si pâna in prezent nu au mai avut apa calda la robinet. In vara, au inceput lucrarile de modernizare a retelei termice si tot de atunci apa calda nu a mai fost in parametri, desi furnizarea s-a facut pe vechea retea, in paralel cu proiectul de inlocuire a conductelor. Când si când, la robinet curgea apa calie si pentru ca nu era consum, la robinetul de apa calda curgea mai mult apa rece. O data cu modernizarea retelei, au fost refacute si sistemele de recirculare, iar zilele acestea se lucreaza la conectarea noii retele cu instalatiile aflate la subsolul blocurilor. Reprezentantii Thermoenergy spun ca jumatate dintre abonati primesc deja apa calda la aceasta data. In ceea ce priveste furnizarea caldurii catre consumatorii racordati la PT 11, agentul termic se furnizeaza in parametri. (Ramona Ionescu)

“Jumatate din consumatorii de pe strada Panselelor, deserviti de punctul termic (PT) 11 primesc deja apa calda. Cu alte cuvinte, din aproximativ 800 de apartamente, 400 au fost legate la noua retea de distributie. Practic, reteaua este terminata, iar muncitorii lucreaza la refacerea legaturilor in instalatii. O posibila explicatie pentru lipsa apei calde in tot acest timp ar fi aceea ca angajatii firmei care a executat noile lucrari, au smuls pe alocuri conductele de recirculare”, a declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau.

“A fost groaznic fara apa calda in toata aceasta perioada! Am copii, iar igiena personala este prioritara. Mai bine de sase luni, i-am spalat si ne-am spalat la rude sau la prieteni. Este inadmisibil sa fim lasati de izbeliste atâtea luni! Nimeni n-a avut un control asupra muncitorilor care au lucrat printre blocuri! Au lasat dezastru in urma lor si nu le-a pasat nicio clipa de faptul ca nu avem apa calda sau caldura! Tot timpul ne-au vorbit urât si ne-au repezit!”, spune o locatara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Si restul apartamentelor cand o sa aiba apa calda? Ati spus ca au 400 din 800 la PT 11.
    Cine raspunde pt tevile smulse din greseala de muncitori? Cine a semnat contractul cu aceasta societate de incompetenti? Cine si-a bagat in buzunar cea mai mare parte a banilor?

  2. Într-un oraș condus de oameni normali, o lucrare de genul astă se făcea organizat, nu haotic cum a fost la noi.Nici dacă se făceau parcări subterane nu dura așa mult.

  3. În București o lucrare ca ăsta a durat o săptămână .Rusine administrației locale . Firma de construcții care realizează lucrarea are 50 % dintre angajați alcoolici .

LĂSAȚI UN MESAJ