Primăria municipiului Bacău, prin Direcția de Asistență Socială organizează luni, 16.05.2016, orele 17:00, la Teatrul de Vară “RADU BELIGAN”, un eveniment de acordare a “Diplomelor de onoare” și a premiilor pentru familiile din municipiul Bacău care au împlinit 50 de la căsătorie, conform Hotărârii Consiliului Local Bacău nr. 126/28.04.2016.

Cu această ocazie se va organiza un spectacol de către beneficiarii Centrului de zi “Clubul Pensionarilor” și de către elevii Colegiului Național de Artă “George Apostu” Bacău.

Peste 300 de familii vor primit câte un premiu în valoare de 500 de lei .

PUBLICITATE

„Ca inițiator al acestui proiect, am onoarea să înmânez premiile din partea municipalității. În fosta calitate de consilier local, încă din anul 2007, de la începuturile proiectului, m-am bucurat alături de seniorii noștri. Proiectul a fost preluat ca model de bune practici în mai multe orașe din țară. Îmi doresc ca acest proiect să continue în semn de respect față de aceste familii și ca exemplu pentru familiile la început de drum”, a declarat Ilie Bîrzu – viceprimar cu atribuții de primar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. PNL=PSD aceiasi oameni. A inceput manipularea in randul pensionarilor pt a le castiga voturile. Din pacate acestia sunt usor de pacalit pt ca abia subzista de la o zi la alta si ei sunt capitalul electoral dorit de PNL si PSD. O clasa sociala in agonie controlata tacit de politic.

LĂSAȚI UN MESAJ