În ședința de guvern de joi, 30 martie 2017, a fost aprobată hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bacău de către Sorin-Gabriel Ailenei, motivul fiind expirarea mandatului său.

În aceeași ședință, Guvernul României a decis exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bacău de către Valentin Ivancea, în prezent director executiv al sucursalei teritoriale a Agenției Naționale a Rezervelor de Stat.

Valentin Ivancea își va prelua atribuțiile în momentul instalării oficiale în funcție.

Cinci prefecți și trei subprefecți au fost înlocuiți din funcție în ședința de joi a Guvernului României.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Cel mai cinstit agent al SRIului……mare amator de amante in concediile de prin Turcia…..fara importanta daca era insotit de sotie. Mai croseta el si pe la “Doi si-un sfert”….ca baiat bun…..si cinstit…..cinstit cu șprițuri si chermeze pentru invartelile de la Rezervele Statului!

  2. D-nule Prometeu mai am si eu o intrebare pentru dvs. Cumva rudele dvs . de sex feminin s-au aflat printre asa zisele anmante ale domnului in cauza ?

LĂSAȚI UN MESAJ