* parcarea de la Arena Mall a fost ocupata weekendul trecut de „bijuterii” pe patru roti, intr-o expozitie intitulata Auto Expo editia de toamna 2016, organizata de Cybernet Auto Center Bacau

Vizitatorii au putut vedea nu mai putin de 33 de modele din gama Audi si Volkswagen ale producatorului german Volkswagen. Vedetele expozitiei auto au fost Noul Volkswagen Tiguan: Design Award Car of 2016 precum si Noul Audi TT: best coupe of the year.

Dealerul bacauan Cybernet Auto Center a venit catre publicul bacauan, persoane fizice sau juridice, cu oferte avantajoase, promotii speciale pentru majoritatea modelelor din cele doua game, un exemplu fiind discountul de aproape 4.000 de euro pentru un model de Audi. Aceste oferte sunt valabile pâna la epuizarea stocului, undeva la sfârsitul lunii octombrie, inceputul lui noiembrie.

PUBLICITATE

Revenind la expozitia auto, organizatorii au amenajat o zona speciala in care doritorii au putut participa la drive-test, in acest sens, aproape 100 de bacauani reusind sa conduca unul dintre modelele expuse. Cele mai solicitate la drive-test au fost modelele Audi A 4 si Noul Tiguan 2016. Un alt model interesant a fost Up 2016 de la Volkswagen, un model care a fost doar expus si care este echipat cu un sistem audio remarcabil „Beats”, Up 2016 fiind modelul cel mai apreciat la festivalul Untold de la Cluj-Napoca.

„In premiera pentru publicul bacauan am adus la aceasta editie modelele Audi TT varianta sport si Audi A6 Allroad, modele care au fost foarte apreciate de catre toti cei prezenti la eveniment. Si celelalte exponate s-au bucurat de interesul bacauanilor, unii dintre ei aratându-si interesul pentru achizitionarea modelelor preferate. Consideram ca si de aceasta data am avut un eveniment de succes, asta in ciuda vremii care nu prea a fost de partea noastra”
– ing. Robert Morosanu, specialist marketing Cybernet Auto Center.

O alta noutate a constituit-o un stand special amenajat pentru Audi cu accesorii de sezon si pre-sezon, articolele expuse putând fi achizitionate la preturi cu discount. Vizitatorii expozitiei au participat la o tombola la care au putut câstiga anumite premii oferite de finantatorul principal al marcilor germane expuse, Porsche Finance Grup România.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ