Adolescentii si fundatiile in care acestia activeaza au lansat, luni, Saptamâna Nationala a Voluntariatului, manifestare care face parte din proiectul “Voluntari pentru viitorul comunitatii”, finantat din Fondul ONG in România.

Lansarea a avut loc in sala mica a Prefecturii Bacau si a reunit organizatiile care au actiuni in perioada 11 – 17 mai. Dupa intâlnire, voluntarii FSC au coborât in Piata Tricolorului si au impartit baloane, flori si zâmbete trecatorilor.

Din programul Saptamânii Nationale a Voluntariatului mai fac parte “Bacaul la vedere”, care va avea loc tot in Piata Tricolorului, marti, de la ora 14, Târgul de voluntariat, organizat vineri, in Parcul Catedralei (de la ora 12), “Marsul bicicletelor” (ora 10) si “Discover yourself”, sâmbata, in Parcul Cancicov (ora 14), apoi iarasi “Discover yourself”, duminica (ora 17), la Clubul Oblio.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ