Intr-o atmosfera de mare sarbatoare, sâmbata, 11 iunie, de la ora 10.00, in centrul municipiului Bacau s-a desfasurat un Cros Olimpic, eveniment organizat de catre Directia Judeteana de Sport si Tineret Bacau (D.J.T.S.) impreuna cu Primaria Bacau si Comitetul Olimpic si Sportiv Român (C.O.S.R.), cu ocazia Zilei Olimpice, o zi in care oameni din intreaga lume sarbatoresc infiintarea Miscarii Olimpice.

La eveniment s-au inscris in jur de 1000 de participanti din Bacau, din localitati rurale din judet, dar au venit si alergatori din Piatra Neamt si Adjud, Crosul Olimpic desfasurat in Bacau fiind catalogat ca faza nationala.

Crosul s-a desfasurat pe categorii de vârsta, cei mai multi participanti fiind copii, dar la linia de start s-au aliniat si seniori peste 35 de ani si chiar veterani.

PUBLICITATE

Toti participantii au primit tricouri, diplome si medalii, câstigatorii probelor primind din partea organizatorilor biciclete si materiale sportive.

Delegatia C.O.S.R. la Bacau a fost condusa de marea noastra campioana Maricica Puica.

[wonderplugin_gallery id=”593″]

Detalii de la acest eveniment veti citi in editia de luni a cotidianului Desteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ