Sâmbata, 23 mai 2015, peste 5000 de sportivi europeni vor concura in 12 orase din Italia, in cadrul primului eveniment dedicat sportului integrat promovat de Uniunea Europeana.

In aceasta actiune sunt implicate 16 organizatii sportive din 12 tari: Turcia, România, Lituania, Spania, Grecia, Germania, Bulgaria, Franta, Slovacia, Polonia, Marea Britanie si Portugalia.

Evenimentul va avea loc simultan in 12 orase din 12 regiuni italiene diferite si va cuprinde concursuri si demonstratii la 12 discipline sportive integrate, la care vor participa sportivi europeni cu dizabilitati si fara, precum si campioni ai disciplinelor propuse. Organizatia Surf The Earth Project – Step din Bacau va reprezenta România in probele de tennis de masa integrat, fotbal integrat, Baskin si trio agility dog in locatiile din Aosta, Torino si Grosseto printr-o delegatie de 21 de personae, dintre care 9 sportivi cu dizabilitati, 9 sportivi valizi si 3 membri ai staff-ului.

Delegatia STEP va pleca catre Italia va pleca spre Italia pe 21 mai la ora 14.30 de pe aeroportul „George Enescu” din Bacau.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE