Oana Dobrin locuieste in cartierul Izvoare. Aceasta ne-a semnalat ca de circa o luna de zile merge cu teama spre casa pentru ca pe podul de pe strada Chimiei, la fel ca pe intreaga portiune pâna la pista de karting Speedpark nu este nici un bec functional.

„Problema este si mai acuta acum, de când se intuneca mai devreme. Pur si simplu iti este teama sa mergi pe strada. Arde un bec din loc in loc din toate câte sunt. Nu este normal mai ales pentru cei care au nevoie sa circule si seara, nu doar pe timpul zilei”, ne-a spus Oana Dobrin.

Aceasta spune ca a observat muncitori la reteaua de iluminat, dar interventia lor n-a avut nici un efect. Ba mai mult, a vazut si modul in care acestia au lucrat. In loc sa monteze un panou pe stâlp in care sa inchida in siguranta firele de curent, au pus provizoriu un bidon. Bezna continua de la intersectia cu cartierul Izvoare pe toata lungimea strazii Chimiei.

PUBLICITATE

Vestea buna este ca angajatii primariei sunt la curent cu defectiunea.

„Se cunoaste situatia, am primit si noi sesizari si stim ca exista o defectiune pe un cablu pe strada Chimiei. Pentru ca este o interventie mai complicata, care necesita sapaturi, dureaza, dar cu siguranta se va remedia defectiunea. Reteaua este supraincarcata se pare”, a declarat viceprimarul Constantin Scripat, responsabil, printre altele, si cu reteaua de iluminat public. Acesta a spus si ca astfel de lucrari au termene din ce in ce mai scurte de interventie, motivat de faptul ca afecteaza in mod direct foarte multi oameni. In acest caz, nu doar cei care locuiesc sau lucreaza in zona au de suferit, ci si transportatorii care merg pe aceasta varianta ocolitoare.

Recent, municipalitatea a preluat 1500 de stâlpi de la operatorul de electricitate, ceea ce face interventia la reteaua de iluminat public mai rapida.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ