Antrenoarea Anamaria Botez, alături de campioana sa, Andra Botez

Două noi titluri naționale pentru secția de atletism a SCM Bacău. De data aceasta, la marș. Weekend-ul trecut, la Campionatul Național de marș de la București, Andra Botez a cucerit aurul la 5 m, Junioare 2, în timp ce Bianca Cartas s-a impus în proba de 2 km rezervată Copilelor 1.

Totodată, SCM Bacău a obținut și un argint cu echipa de Copile 2 alcătuită din Bianca Cartas, Cătălina Adragăi și Mihaela Coman. „Andra a câștigat titlul detașat, demonstrând, încă o dată, că nu are rival la nivel național.

Acest succes i-a asigurat calificarea la Balcaniada de Marș, care se va desfășura pe 9 aprilie, la Florina, în Grecia. Am mare încredere și mari așteptări de la Andra anul acesta, ea fiind deja calificată la Campionatul Mondial ce va avea loc în Kenia în perioada 12-16 iulie”, a declarat antrenoarea Anamaria Botez, care a punctat și victoria Biancăi Cartas: „Este un copil de mare perspectivă, cu o ambiție nemaipomenită. Când o privesc pe Bianca, realizez că marșul băcăuan are viitor”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ