Alexandra Mateiu, eleva in clasa a X-a, profil matematica – informatica, intensiv engleza, la Colegiul National „Ferdinand I” Bacau, a fost desemnata Miss Moldova 2013, in urma unui concurs de frumusete organizat in Botosani de o agentie de modelling. “Au fost 21 de participante din toate judetele zonei Moldova.

Evenimentul a fost pe 14 decembrie, iar noi, concurentele, am avut de sustinut trei probe – defilare in costum de baie, proba craciunitelor si cea a tinutelor de seara. Am fost surprinsa ca am câstigat, mai ales ca toate fetele erau frumoase”, ne-a declarat Alexandra Mateiu.

missComponenta juriului a fost una de exceptie si excelenta: Ovidiu Portariuc – primarul orasului Botosani (presedinte al juriului), Marinela Popa – avocat, George Blazincu – reporter tv, Radu Humelnicu – director Directia Judeteana de Sport si Tineret, Paul Onisa – consilier, Alexandru Zorila – medic stomatolog, Liviu Tanasa – om de afaceri, G. Tofan Vertigo – MissTv România.

Votul pentru desemnarea câstigatoarei Titlului de Miss Moldova a fost unanim. Prezentatorii evenimentului au fost Liviu Sorinel Bogdan, Bogdan Vladau si George Blazincu. Premiul de la Miss Moldova 2013 este al treilea pe care il câstiga intr-un concurs de frumusete.

Anul trecut a obtinut locul II la Balul Bobocilor Colegiului National “Vasile Alecsandri”, pentru ca imediat sa cucereasca titlul de Miss Balul Balurilor din Bacau. Modellingul pentru ea este doar un hobby. “Ma pregatesc pentru Medicina, dar sunt convinsa ca voi mai lua si alte premii pe modelling”, spune sigura pe ea.