La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca — Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița Năsăud, au fost sesizați prin serviciul național unic apeluri de urgență 112 despre faptul că în apropierea Stației CF Năsăud, dintr-un tren Inter Regio care circula pe relația Iași-Timisoara, a căzut o persoană.


PUBLICITATE

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, între Stațiile CF Năsăud și Salva, a fost depistată persoana căzută din tren, stabilindu-se faptul că este vorba despre un bărbat, în varsta de 63 de ani, din municipiul Bacău.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, fiind în stare de ebrietate, în timp ce încerca să intre la toaletă s-a dezechilibrat și a căzut din tren pe ușa vagonului care era deschisă.

Un echipaj SMURD sosit la fața locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei, ulterior fiind declarat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Secția Prosectură din cadrul Spitalului Județean Bistrița Năsăud pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Alte articole