Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak au depistat un cetățean român pe numele căruia era emis un mandat de arestare emis de Belgia, pentru infracțiuni contra proprietății.

În data de 20.05. A.c., în jurul orei 19,55, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Dumitru H., în vârstă de 38 de ani, din județul Bacău.

În timpul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile belgiene, un mandat european de arestare, pentru infracțiuni contra proprietății.

PUBLICITATE

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, fiind predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru luarea măsurilor legale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ