Avocată

Curtea de Apel Bacău a admis cererea autorităţilor judiciare norvegiene şi a dispus recunoaşterea hotărârii judecătoreşti definitive, pronunţată în octombrie 2016, de Tribunalul Municipal de Primă Instanță din Sunnmore, Norvegia, prin care s-a decis condamnarea unui băcăuan la o pedeapsă de 1 an şi 10 luni închisoare, pentru infracţiunile de încălcare a interdicţiei de reintrare în Regatul Norvegiei, acces nepermis, vandalism, violenţă sau ameninţări la adresa unui ofiţer public.

Instanţa a dispus transferarea în România a persoanei condamnate pentru executarea în continuare a pedepsei. B.D. este acuzat că, la sfârşitul lui 2015, s-a întors pe teritoriul Norvegiei, încălcând decizia de expulzare dată de autorităţile norvegiene, cu interdicţie de reintrare în ţară timp de 5 ani. “La data de 10.06.2016 a intrat prin efracţie în incinta unei biserici din localitatea Alesund, a distrus o încuietoare precum şi lanţul şi cablul de la clopotele bisericii.

Tot la data de 10.06.2016, atunci când poliţia era pe cale să-l aresteze în biserică, a ameninţat ofiţerii de poliţie, a aruncat un cuţit înspre ei şi a aprins un lichid inflamabil în locul unde se aflau ofiţerii de poliţie. La data de 08.07.2016, în penitenciarul din Alesund, a opus rezistenţă fizică gardienilor de penitenciar şi a exercitat acte de agresiune asupra acestora. La aceeaşi dată le-a spus celor doi gardieni că voia să împuşte doi ofiţeri de poliţie şi să îl agreseze fizic pe avocatul său”, se arată în sentinţă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. E plina Europa de infractori români/bãcãuani. Munca e grea. Sunt invatati ca in Ro, dar in afarã nu le merge. In ultimul timp doar stiri cu si despre infractori vedem.

LĂSAȚI UN MESAJ