Sâmbătă, în jurul orei 18,00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Ștefan G, în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza județului Bacău. Bărbatul circula ca pasager într-un mijloc de transport care efectua curse pe ruta Italia — România.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani, 3 luni și 4 zile de închisoare.

Barbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ