Polițiștii din județul Bistrița-Năsăud au reușit să-l găsească pe un băcăuan căutat pentru tentativă de omor. Acesta a fost identificat la câțiva kilometri de Bistrița, informează bistriteanul.ro.
În 12 iunie, Tribunalul Bacău a decis luarea măsurii preventive de arest pentru 30 de zile pentru un bărbat de 33 de ani, din Coțofănești.

Pentru că bărbatul nu se afla la domiciliu, a fost dat în urmărire națională.

„La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, a fost depistat la o fermă de animale, de pe raza localității Dumitra, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Coțofănești, județul Bacău, urmărit la nivel național.

Împotriva acestuia, Tribunalul Bacău a emis la data de 12 iunie a.c. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea continuării cercetărilor”, explică reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud într-un comunicat remis presei.