Compania de Apă Bacău sistează, luni, apa potabilă în trei asociații de proprietari, din cauza facturilor neachitate cu o vechime de mai mare de o lună de la data scadenței, precum și a penalităților sau altor datorii mai vechi.

Este vorba despre Asociația 24, cu sediul în Calea Mărășești 116, Asociația 35, cu sediul la aceeași adresă, și de Asociația Vadu Bistriței 29 Sc.B AJF, cu sediul în strada Vadu Bistriței 29/A.

Măsura a fost impusă pentru că respectivele asociații nu au reacționat la somația trimisă de CRAB, care spune că datoria cu o scadență de la care au trecut 30 de zile trebuie achitată într-un termen de maxim cinci zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Degeaba comentez ca oricum nu apar comentariile. Compania trebuia sa ne dea cateva beneficii in urma avariilor frecvente. Apa potabila din partea lor nu de la primarie, reducere la facturi, etc. Oricum scuze nu am vazut pe nicaieri si cu siguranta nu o sa vedem prea curand!!!

  2. Asta este realitatea si obisnuinta firmelor de a incasa bani fara a asigura clientii de eventualele situatii si probleme nedorite.Apa mizerabila care infunda instalatiile sanitare, centralele,filtrele…Ii doare in fund de clientii lor,important ca oamenii vorbesc si se plang unii la altii dar in general prostimea inghite si plateste.Of Romanie,Romanie…

LĂSAȚI UN MESAJ