Cea de-a treia editie a competitiei “Bacau Streetball Challenge” a intrat in linie dreapta in ceea ce priveste pregatirile.

Joi este ultima zi a inscrierilor, termenul limita fiind fixat pentru ora 13.00. Competitia va avea loc pe 10 si 11 august, pe terenul de sport al Colegiului Tehnic “Anghel Saligny” si va reuni la start peste 50 de echipe, care se vor intrece la cele trei categorii de concurs: Open, Open Mix si Junior.

Printre surprizele pregatite de organizatori se numara si invitarea trupei Jamnastyx din Ungaria, care, in premiera pentru România, va delecta publicul cu un program special de freestyle.

La fel ca in anii precedenti, câstigatoarea “Bacau Streetball Challenge” va reprezenta România la concursul international de profil de la Praga.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ