Avand in vedere cresterea semnificativa a consumului de apa potabila in mun. Bacau, in ultima perioada, pentru asigurarea stocului necesar unei furnizari corespunzatoare a acesteia pe parcursul zilei, incepand cu data de 14.07.2016, functionarea retelei de apa potabila din mun. Bacau, intre orele 23.00 – 05.00, se va face la o presiune redusa (1,5 – 1,7 bar).

In aceasta situatie, este posibil ca unii consumatori de la etajele superioare ale blocurilor, pe timpul noptii, sa fie afectati.

Totodata, Compania de Apa face apel la consumatori (in special la cei din zonele din cartierele limitrofe si rezidentiale), sa nu mai utilizeze apa potabila pentru udarea gradinilor si a spatiilor verzi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ