In perioada sezonului de plantare din această toamnă, Secţia Spaţii Verzi a asigurat plantarea a 800 de arbori din speciile paltin, arţar şi castan şi 26.000 de fire de gard viu.

Plantările s-au concentrat în principal în cartierele ANL Făgăraşi, Letea şi Depoului, pe strada Chimiei şi în perimetrul depozitului de deşeuri. Totodată au fost soluţionate şi cererile privind plantarea de arbori şi gard viu venite din partea cetătenilor.

Până în prezent, în cursul acestui an, Primăria Municipiului Bacău a înregistrat 353 cereri de tăiere sau toaletare a arborilor, în comparaţie cu cele doar 10 cereri de plantare de arbori.

In campaniile din primăvară şi toamna anului 2014, au fost plantaţi în total 1.500 arbori şi 56.000 fire de gard viu. Primăria Municipiului Bacău nu a achiziţionat în acest an arbori sau gard viu, materialul săditor folosit fiind realizat în întregime în pepiniera proprie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ