23 iulie 2024
ActualitateBacău: Se întrerupe curentul electric pe strada Vadu Bistriței

Bacău: Se întrerupe curentul electric pe strada Vadu Bistriței

Del Gaz Grid informează consumatorii că, pentru executarea unor lucrări la instalațiile de distribuție în condiții de siguranță, va fi necesară o întrerupere temporară a alimentării cu energie electrică. Această măsură va afecta rezidenții și societățile comerciale situate pe strada Vadu Bistriței nr. 36 – 40.

Reprezentanții Del Gaz Grid au explicat că aceste lucrări sunt esențiale pentru menținerea și îmbunătățirea infrastructurii de distribuție a energiei electrice, asigurând astfel un serviciu de calitate și siguranță pentru toți consumatorii. Aceste intervenții sunt planificate pentru a minimiza disconfortul și a evita posibilele riscuri asociate cu eventuale defecțiuni ale rețelei electrice.Este important de menționat că, în cazul apariției unor evenimente neprevăzute în rețelele electrice, lucrările planificate pot fi reprogramate. Del Gaz Grid asigură consumatorii că orice schimbare va fi comunicată în timp util pentru a reduce la minimum inconveniențele.

Pentru orice informații suplimentare, consumatorii sunt încurajați să contacteze serviciul TelVerde la numărul 0800 800 929. Acest număr de telefon este gratuit și disponibil pentru a oferi asistență și detalii suplimentare privind întreruperea programată.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri