În perioada 11.07.2017- 31.07.2017, urmare a deficienţelor identificate la nivelul covorului asfaltic în perioada de garanţie a contractului “Reabilitare infrastructură urbană zona Mioriţei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistriţei”, vor fi executate lucrări de remediere a acestora de către constructor: Asociaţia S.C. Roman Impex Prest S.R.L. şi S.C. SYMMETRICA S.R.L.

Vor fi executate lucrări de decapare a stratului de asfalt degradat (în special în zona rosturilor) şi de aşternere asfalt nou, dar şi de refacere a marcajelor rutiere.

Conducătorii auto sunt rugaţi să evite artera rutieră Mioriţei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistriţei, circulaţia rutieră urmând a fi întreruptă pe fiecare tronson pe care se vor executa lucrări de remediere a deficienţelor înregistrate la nivelul covorului asfaltic şi a fi reluată pe fiecare tronson în parte, după finalizarea execuţiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. “Conducătorii auto sunt rugaţi să evite artera rutieră Mioriţei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistriţei. ” folosind elicopterele sau alte mijloace de zbor.

LĂSAȚI UN MESAJ