FOTO: Alin Odobisteanu‎ / Facebook

Nu mai putin de cinci masini au fost serios avariate de un tânar de 20 de ani care abia isi cumparase o masina. Evenimentul care a reusit sa adune lumea ca la circ s-a petrecut luni, dupa amiaza, pe la ora 15.00, pe strada Toamnei, undeva in spatele fostului cinematograf „Orizont”.

Desi era posesor de permis de doi ani, tânarul a „reusit” sa tamponeze „dintr-un foc” alte patru masini, parcate regulamentar, una dintre ele facuta zob in partea din fata.

„Am vrut sa ies din parcare si am agatat o masina, m-am speriat, iar dupa aia n-am mai putut sa controlez volanul si am mai intrat in alte masini. Abia imi luasem masina, ieri”, a relatat soferul vinovat de micul dezastru.

De altfel, un echipaj al politiei municipale a si sosit la fata locului unde a facut masuratorile, a luat declaratii de la vinovat, de la proprietarii masinilor avariate si de la martori, consemnând si primele constatari in procesul verbal.

Cert este ca cel putin o masina avariata de soferul neatent va fi considerata dauna totala, iar pentru restul autoturismelor avariate (trei aflate una lânga alta) polita RCA a masinii conduse de tânarul sofer va acoperi stricaciunile.

„La urma urmei, sunt table si sticla. Bine ca n-a fost ranit cineva sau altceva mai grav, Doamne fereste!”, exclamau oamenii curiosi aflati la locul accidentului.

a2

a3

FOTO: Alin Odobisteanu‎ / Facebook

CORECTURA: Intr-o prima versiune a acestui articol s-a afirmat ca au fost sase masini avariate si ca soferul avea 21 de ani. Am corectat aceste informatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Multa minciuna in spusele soferului vinovat. Jurnalistii si politistii trateaza problema superficial. Idiotul a iesit de dupa garaje cu viteza foarte foarte mare la un viraj foarte strans de 90 grade. Acolo nu a agatat nimic. A accelerat drogatul pe 40 metri la o viteza ce cred ca depasea 80 km/ora, dupa care a inceput sa agate masini si cu toata franarea din lovituri abia de a reusit sa-l opreasca o constructie la 100 metri distanta. Imaginati-va ce viteza putea sa aiba idiotul, care in discutia cu politistii era foarte vesel. Masina cu dauna totala era cumparata recent de niste tineri care cu siguranta au facut serioare sacrificii sa o poata avea. Cand si cine-i va despagubi pe acei tineri daca idiotul va fi gasit drogat/beat. Si ce vina au ceilalti proprietari de masini ca sa umble dupa hartii pe la asiguratori si sa astepte prin service sa li se repare masinile?
    Drogatul si alti nebuni ca el NU MAI TREBUIE SA DETINA PERMIS DE CONDUCERE IN VECI.
    Cu cateva secunde inaintea lui a mai trecut un alt drogat cu viteza foatre mare. In zona este scoala nr. 10. Putea sa fie strada plina de copii. S-ar fi spus in toata media ca a fost carnagiu, idiotul primea 3 ani cu suspendare si gata, mortii fiind vinovati ca ies pe strada.

  2. Lipsa de experienta pt ca nu a condus de mult timp este evidenta. Trebuia sa mai faca cateva ore de sofat cu un instructor pt readaptare la trafic si refacerea reflexelor.

  3. Iata ca si soferii tineri fac accidente …
    Dupa cum spunea cineva de pe aici, probabil martor ocular, principala cauza este VITEZA si TERIBILISMUL. Or mai fi si altele, e treaba politiei sa investigheze. Si sa ia si masuri preventive, pentru ca altfel evenimente de genul acesta se vor repeta.

LĂSAȚI UN MESAJ