Cel mai important eveniment automobilistic al anului din România, Raliul Sibiului, va avea loc la sfârsitul acestei saptamâni, mai exact, intre 25 si 27 iulie. Competitia e inclusa, in premiera, in Campionatul European de Raliuri – FIA ERC. Pentru Bacau Rally Team (BRT), etapa formata din 14 probe speciale de macadam si asfalt, care insumeaza 216,34 km, va reprezenta examenul sezonului competitional.

Toate cele patru echipaje vor incerca sa obtina un rezultat cât mai bun, miza punctelor obtinute la Raliul Sibiului fiind uriasa. Concret, acestea urmeaza sa se dubleze datorita coeficientului 2 acordat acestei etape. Alaturi de Adrian Raspopa revine pentru aceasta etapa co-pilotul Catalin Grigoriu. Masina de concurs, Citroen DS3 R3, a suferit o revizie completa.

“Pentru noi este o cursa definitoriein lupta pentru titlul la 2 roti motrice”, arata Adrian Raspopa. Pilotii spera sa aiba o comunicare buna in masina si sa fie rapizi. “Un lucru extrem de important, pe care toti si-l doresc, este sa fim lipsiti de pene pentru ca duritatea traseului de la Sibiu e deja consacrata, mai arata Raspopa.

PUBLICITATE

Pentru echipajul nostru va fi cu atât mai interesant pentru ca va fi prima oara când ne vom masura fortele cu contracandidatii straini”, a mai spus pilotul Raspopa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ