Pietonalul din fata Casei de Cultura din Bacau, cunoscut si sub numele de Piata Tricolorului, a intrat, de astazi, in reparatii.

Piata Tricolorului a fost modernizata in urma cu cativa ani, insa lucrarea realizata nu a rezistat: o parte din piata s-a scufundat, dalele s-au crapat iar fantana arteziana care ar fi trebuit sa fie una muzicala nu a cantat niciodata.

Lucrarile de reparatii costa peste 100.000 de lei in conditiile in care lucrarea de acum cinci ani a costat, conform primarului Romeo Stavarache, doua milioane de lei – 20 de miliarde de lei vechi.

PUBLICITATE

Romeo Stavarache se declara nemultumit de calitatea lucrarilor facute de firma care a facut lucrarile la Piata Tricolorului si fantana arteziana. “Un sac cu ciment n-au folosit. Au pus doar nisip si deasupra placile de gresie. De asta a fost si foarte usor pentru constructor sa le scoata pe toate astazi, fara sa sparga vreuna” – a spus primarul Bacaului, aflat in aceasta seara, in vizita pe santier.

In locul placilor de gresie, constructorul va folosi placi de bazalt, la fel ca in zona pietonalului din centrul Bacaului.

Firma care a castigat lucrarea s-a angajat sa o termine in maximum o luna de zile, pentru ca Zilele Bacaului din octombrie sa gaseasca Piata Tricolorului finalizata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

 1. Cine a contractat firma care a realizat lucrarea initiala? Cine a facut receptia lucrarii nu a vazut cum s-a lucrat? Cine raspunde de banii publici aruncati pe fereastra, domnule primar?

 2. A uitat primarul când se lauda cu piaţa? Mergeţi în cimitirul central să vedeţi cum arată mormântul familiei Cancicov , liberali sunteţi voi? Staţi în casa lui, , gospodar Stavarache, pune-ţi ortacii să aibă grijă de mormânt ! Ia-l si pe luchian ! Nu uita ca datorită Georgetei Cancicov Bacăul nu a avut noapte cristal, 500 de suflete nu au plecat în trenurile morţii…

 3. Omul este primar cu numele. Dupa cum prea bine se cunoaste , primarul a delegat toate competentele catre viceprimari, manager public, secretar.
  Asa ca nu va raspunde vreodata.
  Lipsa de combativitate si ignoranta a cetatenilor din Bacau permite astfel de neglijente, abuzuri ori ilegalitati.
  Exista in Bacau o asociatie, liga ori fundatie care sa se ocupe cu rezolvarea acestor “inventii” generate de o gasca institutionalizata care isi trage “drepturile de autor” cu varf si indesat .

 4. Ilustrul primar a distrus un spatiu verde si ne-a procopsit cu o plantatie de betoane inestetica si lipsita de bun gust. Coloac peste pupaza a mai deschis si un talcioc in buricul tirgului etalind gusturile cu iz tiganesc ale distinsului edil. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere…….

 5. peste 2 ani iar spalati banii?domnule primar trezestete/vrei sa pleci cu huiduieli ca SECHELARIU?/la noi pe bucovinei 7 cade si strada si trotuaru/si pe centru tot puneti asfalt mereu unde chiar nu este nevoie

LĂSAȚI UN MESAJ