FOTO: Catalin Grigore / Facebook

Un panou electric de afisare a preturilor de la pompa, amplasat la intrarea in statia de carburanti de la intersectia strazilor Prelungirea Bradului cu Mioritei, din municipiul Bacau, a luat foc luni seara, in jurul orei 17.10.

Pompierii de la Detasamentul Bacau au fost solicitati si s-au deplasat cu doua autospeciale de interventie cu apa si spuma.

„Imediat dupa anuntarea evenimentului pompierii bacauani s-au deplasat la fata locului si au stins in scurt timp incendiul, care se manifesta la un echipament de iluminat, fara sa existe pericol de extindere la statia de alimentare cu carburanti”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau.

PUBLICITATE

Militarii au stabilit ca cel mai probabil focul s-a iscat de la un scurtcircuit electric produs la respectivul panou.

[wonderplugin_gallery id=”365″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ